Wist u dat een goede voetverzorging heel belangrijk is en zelfs voetproblemen kan voorkomen? Voeten worden dagelijks behoorlijk belast en verdienen daarom een goede verzorging.

Wist u dat een goede voetverzorging heel belangrijk is en zelfs voetproblemen kan voorkomen?

Voeten worden dagelijks behoorlijk belast en verdienen daarom een goede verzorging. Een regelmatige verzorging van de voeten kan klachten voorkomen en is kortom hygiënisch. Daarom werkt Oosterbaan al geruime tijd samen met Janizo Voetverzorging.

Janizo pedicure is een gediplomeerde medische pedicure, waar u ook terecht kunt met reumatische of diabetische voeten. Deze voeten vereisen extra zorg en aandacht. Bij de pedicure van Janizo hebben ze deze kennis in huis en krijgen uw voeten de aandacht die ze verdienen. Janizo Voetverzorging biedt diverse mogelijkheden in behandelingen. Daarnaast geeft de pedicure u ook advies en tips over een goede verzorging van uw voeten.

Een afspraak maken met de pedicure kan niet bij Oosterbaan. Voor een afspraak of vragen kunt u direct bellen of mailen naar Annemieke Vermeulen van Janizo Voetverzorging. Bel naar 06 – 44 05 68 86 of mail naar janizo@live.nl