Denk hierbij aan de bouw, logistiek of chemie.

Om ervoor te zorgen dat het werk goed uitgevoerd kan worden en de voeten goed beschermd zijn, bestaan er veiligheidsschoenen. Deze schoenen hebben een certificering en bieden daarmee een garantie op veiligheid. Een veiligheidsschoen mag dus niet zomaar aangepast worden. Maar hoe zit dat als u last heeft van voetproblemen?

Steunzool voor veiligheidsschoenen

Wanneer u last heeft van voetproblemen, dan kan een op maat gemaakte steunzool de oplossing bieden. Maar wat als u veiligheidsschoenen moet dragen voor uw werk en ook steunzolen draagt? Een steunzool mag namelijk niet zomaar in de schoen geplaatst worden, omdat deze aan een aantal eisen moet voldoen. Wanneer u wel steunzolen in veiligheidsschoenen plaatst, dan worden de schoenen aangepast en vervallen ook de certificering en garantie op de veiligheid.

Steunzolen geschikt voor veiligheidsschoenen

Bij Oosterbaan Orthopedie kunt u terecht voor steunzolen die wel gecertificeerd zijn en daarmee geschikt voor veiligheidsschoenen. Er bestaan diverse merken en modellen veiligheidsschoenen. Bij Oosterbaan Orthopedie kunnen wij voor meer dan 50 merken en 2000 modellen geschikte steunzolen maken. Hierdoor kunt u weer prettig lopen en voldoen uw veiligheidsschoenen aan de veiligheidsgarantie en behouden de schoenen hun certificaat.

Steunzolen op maat laten maken

Heeft u last van voetklachten tijdens het werken, staan of lopen? Bij Oosterbaan Orthopedie onderzoeken we graag de oorzaak en gaan we op zoek naar een passende oplossing. In veel gevallen volstaan steunzolen. Deze maken wij volledig voor u op maat en voorkomen dan pijnklachten verergeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem contact op met Oosterbaan Orthopedie om een afspraak in te plannen.

neem contact op
Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.