Loopt u rond met eeltplekken, likdoorns of ingroeiende nagels?

Bij onze gediplomeerde medische pedicure en medisch sport pedicure kunt u terecht met verschillende soorten voetproblemen. Ook bij een reumatische of diabetische voet helpen wij u verder. Samen vinden we een oplossing voor uw voetprobleem. 

Oosterbaan Alkmaar werkt samen met medisch pedicure Birke Steen

Voor de verzorging van uw voeten kunt terecht bij medisch pedicure Birke Steen. Zij heeft ervaring met verschillende voetproblemen én is gespecialiseerd in de verzorging van de reumatische, diabetische voet, spastische voet, oncologische voet en de oudere voet. Daarnaast is zij medisch sport pedicure, een behandeling gericht op de sporter. Hier wordt rekening gehouden met de sport die gedaan wordt, om te achterhalen waar de “knelpunten” zitten. Advies, probleemoplossing en een algehele pedicure behandeling om de huid en nagels in goede conditie te houden. Het tapen tegen blaren is ook mogelijk. Ook verwijs zij door naar onze sport podoloog indien dit nodig mocht zijn. 

U kunt bij uw zorgverzekering navragen of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Indien het nodig zal zijn, dan zal zij u doorverwijzen naar de juiste disciplines.

 

Kunnen uw voeten wel wat zorg gebruiken?

Elke vrijdag kunt u op afspraak bij ons terecht. 

Wilt u een afspraak maken!

Oosterbaan helpt u graag verder. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via tel.nr. 072-5114465 of maak direct een afspraak. 

Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.