Loopt u rond met pijn in uw voeten, enkels, knieën of (onder)rug?

Dan kan onze podoloog u adviseren over een passende oplossing. Onze podoadviseur is specialist op het gebied van steunzolen en sportinlays en zorgt ervoor dat u weer prettig kunt staan en bewegen.

Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw voetklacht.

Oosterbaan Orthopedische Schoentechniek is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van voetgerelateerde klachten. Wij onderzoeken de oorzaak van de pijn en zorgen voor een passende oplossing. Misschien veroorzaakt de stand van uw voet de pijnklacht. De pijn ontstaat meestal tijdens het sporten, werken of het dragen van verkeerde schoenen.

Wij meten uw voeten op en bekijken uw voetstand.
Aan de hand van onze metingen vinden wij de oorzaak van uw voetprobleem en geven wij u advies. In veel gevallen zijn mensen met voetproblemen geholpen met een aangemeten steunzool. Steunzolen of sportinlays corrigeren uw voetstand en looppatroon. Hierdoor worden de voeten niet meer overbelast, maar krijgen de voeten de steun die zij nodig hebben.

Extra steun aan uw voeten
Afhankelijk van de klachten worden er zolen op maat gemaakt. Deze zolen bevatten steunpunten die uw voeten nodig hebben. Voetklachten zijn persoonlijk en voor iedereen anders, daarom wordt iedere steunzool of sportinlay volledig op maat gemaakt. Hierbij houden wij rekening met uw klachten, wensen en de pasvorm van uw schoenen. Neem gerust contact met ons op. Oosterbaan Alkmaar is al meer dan 70 jaar de Podoloog van Alkmaar & Den Helder.

Maak een afspraak
Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.