Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen heeft voor iedere wandeling de perfecte schoen.

Wij kijken naar uw voeten, uw looppatroon en voetstand. Heeft u last van bepaalde voetklachten tijdens het wandelen? Ook daarbij helpen wij u. Dankzij onze nauwe samenwerking met de orthopedie weten wij welke oplossing de gewenste verlichting kan bieden. Een voorbeeld hiervan is op maat gemaakte steunzolen of sportinlays.

Ruim assortiment wandelschoenen

Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen heeft een ruim assortiment aan wandelschoenen voor dames en heren. Het is belangrijk dat u de juiste wandelschoenen kiest. Dat is niet alleen belangrijk voor het comfort, maar ook voor de gezondheid van uw voeten. Welke wandelschoenen geschikt zijn voor uw voeten is afhankelijk van een aantal factoren. De weersomstandigheden, het terrein waarop u loopt en de mate van bescherming zijn allemaal factoren die de keuze beïnvloeden. Bij Oosterbaan kijken wij goed naar uw persoonlijke situatie en uw wandelingen. Op basis daarvan kunnen wij u goed adviseren.

Diverse soorten wandelschoenen

Er bestaan diverse soorten wandelschoenen. Soms kan het zijn dat u specifieke klachten heeft, wij zullen dan tot een ander schoenadvies komen dan dat u gewend bent bij andere zaken. Denk aan een specifiek probleem zoals een hallux valgus, hallux rigidus of metatarsalgie. Wij hebben de kennis in huis om met deze medische terminologie u zo goed mogelijk op de been te houden. U heeft bij wandelschoenen keuze uit diverse hoogtes, pasvormen en trekkingsklasse. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en modellen. Laat u niet te veel leiden door het uiterlijk van de wandelschoenen. Het belangrijkste is dat uw voeten de juiste ondersteuning krijgen tijdens het wandelen.

Wandelschoenen van Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen

U kunt via onze webshop een klein deel van het assortiment bekijken. Voor de meest nieuwe wandelschoenen kunt u het beste contact met ons opnemen. Geef daarbij door wat voor wandeltochten u maakt, welke schoenmaat en wijdte u nodig heeft, wat uw leeftijd is en op wat voor ondergrond u loopt. Op basis van die informatie kunnen wij de geschikte wandelschoenen voor u vinden.

neem contact op
Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.