Heeft uw kind voetproblemen en wordt hij of zij hierdoor belemmerd?

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind wel een gemiddeld voetmodel heeft, maar extra steun van de schoen nodig heeft om de voet in balans te houden. Ook kan de voetvorm van uw kind te breed of te smal zijn. Op zoek naar (semi-)orthopedische schoenen voor uw kind? Oosterbaan Alkmaar helpt u verder. 

Meedoen op het schoolplein met (semi-)orthopedische kinderschoenen.

Met de juiste schoenen kan uw kind weer actief deelnemen aan activiteiten. Rennen op het speelplein, klauteren in het klimrek of spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Hierin moet uw kind ongestoord kunnen genieten.

Wat zijn de mogelijkheden bij Oosterbaan?
Natuurlijk wilt u het beste voor uw kind en ook een schoen die niet afsteekt naast de schoenen van leeftijdsgenootjes. Bij Oosterbaan heeft u dan ook de keuze uit tientallen modellen, kleuren en leersoorten. Een sportieve, hippe schoen is bijvoorbeeld geen probleem. 

Bij een eerste paar (semi-)orthopedische kinderschoenen is een verwijzing van een specialist nodig. Daarmee komt u in aanmerking voor een vergoeding.

Meer weten over (semi-)orthopedische kinderschoenen?
Oosterbaan Alkmaar adviseert u graag over welke schoen het beste bij uw kind past. Daarnaast kunnen wij de voeten van uw kind analyseren, zodat wij precies weten waar de voeten extra ondersteuning kunnen gebruiken. Neem gerust contact op voor een afspraak.

afspraak maken
Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.