Behoefte aan extra ondersteuning in uw veiligheidsschoenen?

De specialisten van Oosterbaan Orthopedie voorzien uw veiligheidsschoenen graag van gecertificeerde inlegzolen op maat. Voor meer dan 50 merken en ruim 2000 modellen kunnen wij inlegzolen ontwikkelen. Deze worden op maat gemaakt voor uw voettype, zodat u zonder voetklachten uw beroep kunt beoefenen. 

Voor bepaalde beroepen zijn veiligheidsschoenen verplicht.

Bij dit soort schoenen is het lastiger om aanpassingen te maken of om er inlegzolen in te plaatsen. Veiligheidsschoenen moeten namelijk aan een aantal eisen voldoen, waardoor er niet zomaar een inlegzool in geplaatst mag worden. Wanneer dit wel wordt gedaan, wordt de schoen aangepast en vervalt daarmee de certificering en garantie op de veiligheid.

Op maat gemaakte inlegzolen

Oosterbaan Orthopedie maakt gecertificeerde inlegzolen geschikt voor gecertificeerde veiligheidsschoenen. Voor meer dan 50 merken en ruim 2000 modellen kunnen wij deze maken. De inlegzolen worden op maat gemaakt voor uw voettype. Dankzij de inlegzolen kunt u pijnloos bewegen en staan. Hierdoor voorkomt u dat de pijnklachten verergeren. Zo loopt u weer prettig in uw veiligheidsschoenen en voldoen deze nog steeds aan de veiligheidsgarantie.

Orthopedische veiligheidsschoenen

Zijn de voetproblemen niet meer te verhelpen met steunzolen of aanpassingen aan de schoenen? Dan kunnen orthopedische veiligheidsschoenen de oplossing bieden voor uw voetprobleem. Orthopedische veiligheidsschoenen worden volledig op maat gemaakt voor uw voeten. Hou er rekening mee dat veiligheidsschoenen NIET onder de Zorgverzekeringswet gedeclareerd kunnen worden maar deze vallen onder de kosten van de werkgever of UWV (of WIA/Wet werk en inkomen).

Heeft u last van pijnklachten aan uw voeten en moet u voor uw beroep veiligheidsschoenen dragen? Oosterbaan Orthopedie biedt de oplossing. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

maak een afspraak
Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.