Een maand gevuld met clinics van professionals

In de maand juli staat vitaliteit centraal bij Oosterbaan. Met verschillende activiteiten brengen wij de vitaliteit onder de aandacht en leert u tijdens verschillende clinics meer over voeding en de praktijk en theorie van het bewegen. Onderstaande activiteiten vinden in juli plaats bij Oosterbaan Alkmaar:

5 - juli - blessures

Fysiotherapeut Nico Ruiter legt op 5 juli uit wat een hardloopblessure is en wat u er aan kunt doen. 

6 juli – voeding

Op 6 juli houdt Nicole Weijling een praatje over voeding. De inloop is vanaf 18.30 en het praatje duurt van 19.00- 20.30 uur.

12 juli – verbeter uw hardlooptijden

Op 12 juli vindt er een clinic bij Oosterbaan plaats. De clinic wordt gehouden door Ronald en Roy en gaat over het verbeteren van uw tijden op 5 km- 10 km en de halve marathon. Inloop is vanaf 18:30 uur. De theorie en praktijk zijn tussen 19.00 – 20.30 uur.  

19 juli – hartslagzones

19 juli is een clinic met Polar met theorie en praktijk over het bepalen van de hartslagzones. De inloop van deze clinic is van 18.30 uur, de clinic vindt plaats van 19.00 – 21.00 uur.

21 juli - sportrusten

Peter van Buijtene geeft 21 juli een clinic over "sportrusten", een nieuwe benadering ten aanzien van bewegen. 

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze activiteiten. Ze vinden plaats bij Oosterbaan aan de Kitmanstraat 1 in Alkmaar.