Bij veel beroepen is het dragen van speciale veiligheidsschoenen of werkschoenen een vereiste.

Deze schoenen zorgen - normaal gesproken - voor een comfortabele en veilige werksituatie, alleen geldt dat niet voor iedere gebruiker.

Werkschoenen bij voetklachten

Het dragen van standaard vereiste werkschoenen kan voor werknemers met platvoeten, holle voeten, hielspoor of een andere voetklachten erg vervelend zijn. Daarnaast kunnen deze voetklachten er ook voor zorgen dat deze klachten zich verder doorzetten naar andere delen van uw lichaam. Oosterbaan Orthopedische schoentechniek biedt voor werknemers met voetklachten de juiste oplossing.

Aangepaste werkschoen

Wij voorzien u van deskundig advies en van een oplossing voor uw klachten tijdens het werk. Er bestaan een aantal mogelijkheden waarmee wij de werkschoen prettig kunnen maken voor uw voeten. Werkschoenen zijn een Persoonlijk Bescherming Middel waar niet zomaar iets aangepast mag worden. Vraag daarom eerst een adviesgesprek bij ons aan om de mogelijkheden door te lopen en te beoordelen.

Tot slot is het nog belangrijk te vermelden dat deze werkschoenen niet door de zorgverzekeringswet gedeclareerd kunnen worden. Deze schoenen vallen namelijk onder de kosten van uw werkgever of het UWV (of WIA).

Wilt u meer informatie of advies over orthopedische werkschoenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 072-5114465.