De uitbraak van het coronavirus heeft ook bij Oosterbaan de aandacht.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en daarom nemen wij zo min mogelijk risico. Het is belangrijk om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. Oosterbaan wil haar zorgplicht zo goed mogelijk blijven hanteren. Daarom zullen wij onverminderd zorg blijven verlenen, maar zijn er wel een aantal maatregelen getroffen:

  • Heeft u koorts, moet u hoesten of heeft u een verkoudheid? Verzet dan u afspraak. Bij twijfel mag u natuurlijk u afspraak afzeggen, ook op het laatste moment.
  • Bij binnenkomst staat er desinfecterende handgel voor u klaar
  • Wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand
  • Wij wassen regelmatig onze handen
  • Om verspreiding van het virus te beperken, werken wij achter doorzichtige afscheidingswanden. Op deze manier kunnen wij u en onze medewerkers beschermen. Maatnemers dragen handschoenen om direct contact met klanten te vermijden.
  • We verzoeken onze klanten om zoveel mogelijk alleen naar de afspraak te komen.
  • Om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken, is het ook mogelijk om een telefonisch consult in te plannen. Wij hopen u hiermee direct van dienst te kunnen zijn. Indien noodzakelijk is het mogelijk naar aanleiding van het consult alsnog een fysieke afspraak in te plannen.

De winkel van Oosterbaan

De winkel van Oosterbaan blijft open, maar we hebben de nodige maatregelen getroffen. Zo houden we 1,5 meter afstand, schudden we geen handen en verzoeken wij u om zoveel mogelijk met de pin te betalen. U kunt ook op afspraak bij ons langskomen. Voor het maken van een afspraak belt u naar
072 - 5114465, keuze 2.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden de berichtgeving goed in de gaten. Wij danken u voor uw begrip en bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 072-5114465 of stel uw vraag via de mail: info@oosterbaanalkmaar.nl