Bent u op zoek naar goede hardloopschoenen die uw voeten de juiste ondersteuning bieden tijdens het lopen?

De winkel van Oosterbaan heeft een ruim assortiment met diverse hardloopschoenen. Voor iedere hardloper hebben wij een geschikte schoen. Iedere soort hardloopschoen is anders en past weer bij een ander doeleinde. Er zijn hardloopschoenen geschikt voor lange afstanden of juist voor korte afstanden, voor snelle tempo’s en voor een gemiddeld tempo. Welke hardloopschoenen geschikt zijn voor uw voeten, is afhankelijk van een aantal factoren. Bij Oosterbaan meten wij uw voeten goed op en onderzoeken we welke ondersteuning uw voeten nodig hebben tijdens het hardlopen. De keuze van de hardloopschoen baseren we op uw persoonlijke situatie.

Hardloopschoenen voor dames en heren

Zowel voor dames als heren hebben wij hardloopschoenen. Bent u een beginnend hardloper? Dan adviseren wij u graag hoe u dit het beste op kunt bouwen en welke schoenen daar het meest geschikt voor zijn. Maar ook de ervaren hardlopen voorzien wij graag van advies. Zijn de schoenen die u nu draagt nog wel geschikt voor de manier waarop u loopt of is een ander model wellicht beter voor uw voeten? Dankzij onze kennis, ervaring en expertise helpen wij u met het vinden van de perfecte hardloopschoenen!

Hardloopschoenen die passen bij uw looptechniek en training

Bij de keuze voor hardloopschoenen moet u niet voor het uiterlijk van de schoenen gaan, maar kijken naar welke hardloopschoenen het beste bij uw looptechniek, training en frequentie van het hardlopen passen. De juiste hardloopschoenen zorgen ervoor dat u prettig kunt lopen en dat u geen last krijgt van blessures.

Hardloopschoenen van Oosterbaan

Via onze webshop kunt u een aantal merken hardloopschoenen uit ons assortiment bekijken. Voor het actuele assortiment kunt u het beste contact met ons opnemen. Bel ons op 072- 506904 en geef ons de volgende informatie door:

  1.        Wat voor soort schoen u zoekt
  2.        Uw schoenmaat en de wijdte die u nodig heeft
  3.        Mogelijke blessures of pijnklachten
  4.        Uw leeftijd
  5.        Hoe vaak, op welke ondergrond en hoe lang u hardloopt
  6.        Eventuele wensen

Op basis van de informatie kunnen wij de perfecte hardloopschoenen voor u vinden. Oosterbaan helpt u verder!