Goede ondersteuning in de zomer De zomer is begonnen en dat betekent dat we de dichte en warme schoenen verruilen voor luchtige sandalen.

Bij Oosterbaan Alkmaar kunt u terecht voor zomerse sandalen. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw voeten te weinig steun krijgen. Bij ons kunt u vertrouwen op de kwaliteit en steun die uw voeten gewend zijn.

Sandalen op maat

Heeft u steunzolen bij ons laten aanmeten? Dan kunnen wij voor u een sandaal op maat maken, met daarin een nieuwe steunzool verwerkt. De sandaal wordt op maat gemaakt en heeft daardoor de perfecte pasvorm en sluit goed aan op uw voet. De sandalen vallen niet onder de vergoeding door de zorgverzekering.  

De schoenen kunnen worden gemaakt in de vorm van sandalen of slippers. Zo heeft u een steunzool en sandaal in één. Uw voetbed wordt aangemeten met de 3D-scan en heel precies verwerkt in de sandaal of slipper. Dankzij diverse aanmeettechnieken wordt de slipper of sandaal op maat gemaakt en zitten deze als gegoten.

Keuze uit verschillende modellen

Onze specialisten maken de sandalen volledig op maat. Deze sandalen bieden de juiste ondersteuning en kunnen in bijna elke kleur worden gemaakt. Naast kleurkeuze heeft u ook keuze uit een uitgebreid assortiment aan modellen voor dames en heren. Zo kunt u ervoor kiezen om de sandaal als (teen)slipper te laten maken.

Wilt u meer weten of graag sandalen aan laten meten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.