Iedere vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur houdt Bianca Ooteman, sportdiëtiste bij Go Better, spreekuur bij Oosterbaan Alkmaar.

Zij geeft daarbij adviezen over voeding en sportvoeding. Hierbij begeleidt zij u bij het bepalen van uw energie- en vochtbehoefte en het voorkomen van tekorten in voeding. Daarnaast geeft zij advies over sportvoeding en helpt bij klachten aan de maag en darmen tijdens het sporten. Sportdiëtiste Bianca Ooteman geeft u op maat gemaakt sportvoedingsadvies, zodat u prettig kunt bewegen tijdens het sporten.

De juiste voeding voor het sporten

Heeft u vragen over de juiste voeding en welke voeding bij u past? Bianca geeft antwoord op vragen zoals:

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik geen buikpijn of kramp krijg?
  • Ik ga een marathon lopen, heb ik gelletjes nodig en hoeveel?
  • Wat moet je drinken tijdens het sporten en hoeveel?

Goede voeding heeft invloed op uw gezondheid en prestatievermogen. Dankzij de sportdiëtiste weet u welke voeding het beste bij u past en wat goed aansluit op de sport die u beoefent. U krijgt een op maat gemaakt advies met een voedingsplan dat past bij uw leefstijl, voorkeuren, trainingsschema en doel. Daarnaast wordt er uiteraard ook gekeken naar uw persoonlijke voorkeuren en smaak, want het eten moet ook lekker zijn. Bianca is gespecialiseerd in het opstellen van een individueel voedingsplan voor sporters.

Daarnaast kan zij u helpen bij bepaalde klachten die ontstaan tijdens het sporten. Heeft u last van de maag, darmen of buikpijn tijdens het sporten? Bianca kijkt naar de oorzaak en helpt u er met de juiste voeding en advies vanaf.

Wilt u graag begeleiding van de sportdiëtiste? Iedere vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur houdt Bianca spreekuur bij Oosterbaan Alkmaar aan de Kitmanstraat 1 in Alkmaar. Bel voor meer informatie naar 06 134 847 34 of mail naar info@gobetter.nl.