Voor sommige beroepen is het nodig om (Gecertificeerde) werk- of veiligheidsschoenen te dragen.

Maar wat als u last heeft van pijnlijke klachten en voetproblemen? Oosterbaan biedt de oplossing. Wij maken zolen die geschikt zijn voor in dit soort schoenen. De zolen worden volledig voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw voeten.

Werkschoenen of veiligheidsschoenen

Werk- en veiligheidsschoenen moeten de voeten beschermen tijdens het werk, bijvoorbeeld tijdens het werken in de bouw. De schoenen beschermen tegen zware materialen, scherpe randen, gladheid of bijvoorbeeld tegen temperaturen. Er is een verschil tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen. Werkschoenen hebben geen beschermneus en worden gedragen op plekken waar er geen groot risico is op vallende voorwerpen. Veiligheidsschoenen vallen onder de S-klasse en hebben wel een beschermneus. Deze schoenen schermen de voeten tegen vallende voorwerpen.

Orthopedische zolen op maat gemaakt

Omdat veiligheidsschoenen aan bepaalde eisen moeten voldoen, mag er niet zomaar een aanpassing aan worden gemaakt. U kunt er dus niet zomaar een inlegzool in plaatsen. U past daarmee de schoen aan, waardoor de garantie op veiligheid en de certificering vervallen. Oosterbaan maakt gecertificeerde inlegzolen geschikt voor in veiligheidsschoenen. Hierdoor vervalt de certificering van uw veiligheidsschoenen niet en voldoen ze nog steeds aan de richtlijnen. Voor maar liefst 2000 modellen en 50 merken van veiligheidsschoenen kunnen wij zolen maken.

De inlegzolen worden volledig voor u op maat gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met de klachten die u ervaart. We meten uw voeten op en krijgen zo de punten in beeld die ontlast moeten worden. Op basis daarvan maken wij de inlegzolen. Dankzij de zolen in uw veiligheidsschoenen kunt u pijnloos staan en bewegen en weer prettig werken.

Inlegzolen voor in veiligheidsschoenen laten maken

Heeft u last van pijnklachten aan uw voeten, maar moet u veiligheidsschoenen dragen voor uw werk? Dan hebben wij de oplossing voor u. Maak een afspraak bij Oosterbaan om inlegzolen op maat te laten maken.