Tot en met 28 januari heeft de winkel van Oosterbaan Alkmaar de Egmond Actie Weken.

 In deze weken lopen er speciale acties bij Oosterbaan. U kunt producten met een flinke korting scoren of zelfs winnen! Tijdens de Egmond Actie Weken staat alles in het teken van de halve marathon van Egmond en de wandelmarathon.

De volgende acties lopen de komende weken:

Mizuno actie

Tot 6 januari krijg je bij aankoop van een paar hardloopschoenen een functioneel Mizuno hardloopshirt t.w.v. €29,95 cadeau. Laat je fotograferen in dit shirt tijdens een training of wedstrijd en deel deze foto met ons op Facebook. Jij maakt dan kans op een paar Mizuno hardloopschoenen ter waarde van €169,95.

Win het aankoopbedrag van jouw On Running Schoenen terug

Koop tot 13 januari bij de winkel van Oosterbaan Alkmaar nieuwe On Running schoenen en win het aankoopbedrag terug. De winnaar wordt op 16 januari bekend gemaakt.

X-Socks Actie

3 halen is 2 betalen op de bekendste en beste hardloop- en wandelschoenen die er zijn. Krijg één paar van deze fijne X-Socks gratis! 

PeptiPlus Pakket Actie

Wil jij beter presteren tijdens de halve of kwart marathon van Egmond? Of sneller herstellen na een training of race? Dan is dit PeptiPlus Pakket wel iets voor jou! Dit pakket bevat de volgende producten:

  • 1 x bidon (750 ml)
  • 2x QWin Iso Pro gel (energie voor tijdens de race)
  • 2x QWin Pepti gel (voor tijdens en na afloop van de race)
  • 2 x PeptiPlus sachet (voor tijdens en na afloop van de race)

Tijdens de Egmond actieweken is dit pakket afgeprijsd van €17,50 naar €12,50. 

Brooks sport BH Juno

Tijdens de actieweken krijg jij korting op de Brooks sport BH Juno. Deze is van €59,95 afgeprijsd naar €52,50. De BH biedt ondersteuning tijdens het hardlopen en heeft eenvoudig te verstellen bandjes. Wil jij advies over sportbh’s? Iedere donderdag en zaterdag krijg je advies van onze collega Antoinette. 

Wij hopen jou terug te zien in onze winkel aan de Kitmanstraat 1 in Alkmaar. Hier kun je terecht voor al jouw vragen over hardlopen en wandelen, hardloopschoenen, wandelschoenen, sportvoeding en -kleding. Wees er snel bij, de actieweken lopen tot 28 januari!