Bij Oosterbaan hebben we veel specialisten onder één dak.

Zo werken we samen met Bianca Ooteman van Go Better. Zij geeft voeding- en sportvoedingadviezen. Een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen orthopedie en de diëtist is het verhaal van Dhr. Kelder.

Een alternatieve versie van de Vierdaagse

Helaas ging dit jaar de Vierdaagse in Nijmegen niet door, dus besloot meneer Kelder een eigen alternatieve versie te lopen. Richard Kranenburg van Oosterbaan heeft de steunzolen van meneer aangepast, zodat er tijdens het lopen geen pijn en andere problemen konden ontstaan.

Samen met Bianca van Go Better heeft meneer Kelder een voedingsschema in elkaar gezet dat hij voor en tijdens het lopen van de Vierdaagse goed kon gebruiken. “Daar we een goede voorbereiding hadden en ik goed kon trainen, ging het lopen goed en kon ik genieten”, vertelt meneer Kelder. “Ik miste wel de sfeer van Nijmegen en de via Gladiola was dan ook anders, maar ik heb de tocht uitgelopen.”

Op naar de volgende tocht

Meneer Kelder bedankt Richard en Bianca: “Nu ga ik me voorbereiden voor een pelgrimstocht in de buurt van Nijmegen, waarbij ik de hulp van Bianca weer kan gebruiken.” Wij wensen meneer Kelder alvast veel succes!