Bent u op zoek naar goede, stevige en comfortabele wandelschoenen?

Oosterbaan heeft voor iedere wandeling de perfecte schoen. Onze medewerkers helpen u bij het vinden van uw ideale wandelschoen. Wij kijken naar uw voeten, uw looppatroon en voetstand. Heeft u last van bepaalde voetklachten tijdens het wandelen? Ook daarbij helpen wij u. Dankzij onze nauwe samenwerking met de orthopedie weten wij welke oplossing de gewenste verlichting kan bieden. Een voorbeeld hiervan is op maat gemaakte steunzolen of sportinlays.

Ruim assortiment wandelschoenen

Oosterbaan heeft een ruim assortiment aan wandelschoenen voor dames en heren. Het is belangrijk dat u de juiste wandelschoenen kiest. Dat is niet alleen belangrijk voor het comfort, maar ook voor de gezondheid van uw voeten. Welke wandelschoenen geschikt zijn voor uw voeten is afhankelijk van een aantal factoren. De weersomstandigheden, het terrein waarop u loopt en de mate van bescherming zijn allemaal factoren die de keuze beïnvloeden. Bij Oosterbaan kijken wij goed naar uw persoonlijke situatie en uw wandelingen. Op basis daarvan kunnen wij u goed adviseren.

Diverse soorten wandelschoenen

Er bestaan diverse soorten wandelschoenen. Voor een lange en intensieve tocht is een zwaardere schoen vaak het meest geschikt. Een lichtere wandelschoen is geschikt voor wandelaars die af en toe een flink stuk lopen. U heeft bij wandelschoenen keuze uit diverse hoogtes, pasvormen en trekkingsklasse. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en modellen. Laat u niet te veel leiden door het uiterlijk van de wandelschoenen. Het belangrijkste is dat uw voeten de juiste ondersteuning krijgen tijdens het wandelen.

Wandelschoenen van Oosterbaan

U kunt via onze webshop het assortiment bekijken. Voor de meest nieuwe wandelschoenen kunt u het beste contact met ons opnemen. Geef daarbij door wat voor wandeltochten u maakt, welke schoenmaat en wijdte u nodig heeft, wat uw leeftijd is en op wat voor ondergrond u loopt. Op basis van die informatie kunnen wij de geschikte wandelschoenen voor u vinden.