Samenwerkingen

Om u op ieder vlak van voeten en voetzorg ondersteuning en verzorging te bieden, werken wij samen met diverse partijen. Hierdoor kunt u voor alle aspecten van uw voeten bij Oosterbaan terecht.

Go Better
Bianca Ooteman van Go Better houdt op vrijdagochtend spreekuur over voeding en sportvoedingsadvies. Zij adviseert en begeleidt u bij het bepalen van uw energie- en vochtbehoefte, voorkomen van tekorten in voeding, sportvoeding en helpt bij klachten aan de maag en darmen tijdens het sporten. Bianca geeft op maat gemaakt sportvoedingsadvies. Bel voor meer informatie naar 06 134 847 34 of mail naar info@gobetter.nl

Go Running
Naast sportdiëtist is Bianca ook hardlooptrainster.
Wanneer je start met hardlopen is de techniek belangrijk om blessures te voorkomen.
Tijdens de hardlooptrainingen richten we ons op je techniek en doen daarnaast kracht en stabiliteitsoefeningen voor een sterk en fit lijf. We trainen lekker buiten. Dit alles op een laagdrempelige manier en in een gezellige groep.
Starten met hardlopen of weer beginnen na een blessure
Locatie Alkmaar
Woensdag 9.00 – 10.00 uur
Al enige hardloopervaring
Locatie Alkmaar
Maandag 19.30 – 20.30 uur
Locatie Schagen
Donderdag 19.30-20.30 uur
Tarief
€ 22,50 per maand, 1x per week trainen
Inclusief loopanalyse en schoenadvies door Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen en 10% korting op je eerste aankoop van hardloopschoenen.
Heb je individuele doelen en train je liever alleen. Dat is ook mogelijk! Ik coach zowel op het gebied van voeding als hardlopen.
Voor meer informatie kun je me bereiken via:
06-13484734 of stuur een mail naar info@gobetter.nl
Kom vrijblijvend een keer mee doen!

“Nooit meer een onbetrouwbare organisatie, bedrijf, praktijk of dienst”

Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie met 180+ samenwerkingen, verdeeld over 11 categorieën. Van notaris tot loodgieter!

Samen ondersteunen wij 50 plussers, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, etc. Wij streven ernaar, dat iedereen veilig, bij een betrouwbare organisatie, bedrijf, praktijk of dienst terecht komt. Het belangrijkste is dat men vanuit persoonlijke behoefte, de juiste service krijgt.

Met een totaal bereik van 200.000+ mensen per maand, voorkomen wij heel veel leed.

Een passende oplossing voor uw voeten?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.