Oosterbaan staat voor kwaliteit

Gecertificeerd door de SEMH                                                                                              

Oosterbaan Orthopedie is in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de SEMH, Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg. De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks getoetst. 

U kunt dus vertrouwen op kwaliteit!                           

https://www.semh.info                                                                                                                                         

Lid van NVOS-Orthobanda                                                                                                                

Oosterbaan Orthopedie is lid van NVOS-Orthobanda, de Nederlandse Vereninging van Orthopedisch Schoentechnici en de Nederlandse Vereniging van Orthopaedisten en Bandagisten. Dit is de branchevereniging van de orthopedische technologie. Zorgondernemers in medisch orthopedische hulpmiddelen, zoals op maat gemaakte schoenen, zijn bij hun aangesloten. Leden van NVOS-Orthobanda dragen het branchekeurmerk SEMH erkend bedrijf.

https://www.nvos-orthobanda.nl/                                                                                                                                             

Lid van Stichting LOOP                                                                         

Professionals, zoals onze registerpodoog, zijn aangesloten bij LOOP en de registerpodoloog en podoposturaal therapeut staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister van KABIZ. Mede op verzoek van zorgverzekeraars en verwijzers zijn de eisen van dit kwaliteitsregister in het afgelopen decennium verzwaard, geconcretiseerd, en aangescherpt. Als vooruitstrevende brancheorganisatie blijft Stichting LOOP ook in de toekomst kwaliteitsbeleid ontwikkelen. 

https://loop.nl/