Petra Bruin

Voetadviseur Oosterbaan sport- en wandelschoenen

Ik ben Petra Bruin, geboren als 13e van een groot gezin in Langedijk en nog steeds woonachtig in die prachtige gemeente.

Vanaf 2021 mag ik 3 dagen per week in de winkel bij Oosterbaan sport- en wandelschoenen onze klanten van het beste persoonlijke advies voorzien.

In al mijn voorgaande werkkringen heb ik klanten geadviseerd op specialistische gebieden. Mijn kracht is een goede inventarisatie maken door te luisteren en de juiste vragen te stellen. Zodoende komen we samen tot de best passende oplossing en schoenkeuze voor uw voeten.

Van nature ben ik rustig en geduldig, dit zijn prettige eigenschappen bij het geven van persoonlijk schoenadvies. Ik ben spontaan, sta positief in het leven en heb als motto: wat gaat goed en wat kan beter?

Zelf ben ik op sportief gebied actief met hardlopen, wandelen, zwemmen en fietsen. Voorheen competitief o.a. als lid van de atletiekvereniging en als deelnemer aan de beddenrace. Tegenwoordig alles op recreatief niveau.

Daarnaast vermaak ik mij met gezelligheid en liefde voor muziek en film.

Het werken bij Oosterbaan maakt het mogelijk onze klanten een totaalpakket aan te bieden. Samen met de podologie, orthopedie en schoenmakerij hebben we alles onder 1 dak. Met elkaar vormen we een fijn team van gedreven mensen die hun vak verstaan en het klantbelang voorop stellen.

Komend jaar ga ik de opleiding volgen tot voetkundig adviseur aan de academie voor podologie. Om daarmee nog sterker in m’n schoenen te staan bij het vinden van de juiste voetoplossing voor u.

" Wat gaat goed en wat kan beter?"