Monique Oud

Ik heet Monique, geboren in Alkmaar, en vanaf 1 september 2022 werkzaam bij de receptie/administratie van Oosterbaan Orthopedie.

Ruim 25 jaar heb ik met veel plezier als kapster gewerkt in verschillende kapsalons in Alkmaar en omgeving. In 2011 heb ik samen met 1 van mijn beste vriendinnen een gezellige buurtkapsalon overgenomen in Heiloo. Klanten van alle leeftijden, geen kapsel en geen dag hetzelfde. Toen ik in 2018 last kreeg van burn out klachten heb ik de keus heb gemaakt te stoppen met de kapsalon om de tijd te nemen goed uit te rusten.

Totdat ik zag dat Oosterbaan op zoek was naar een receptioniste/administratief medewerkster, mijn hart maakte direct een sprongetje. Ik kom al heel wat jaren samen met mijn zoon bij Oosterbaan voor orthopedische schoenen, ik weet dus uit ervaring hoe het is om afhankelijk te zijn van vakkundige mensen die je kunnen helpen door schoenen op maat te maken die precies bij de vorm van je voeten passen, maar die er ook nog eens heel modieus uit kunnen zien.

Daarom heb ik niet lang na hoeven denken om te gaan solliciteren, want wat is er nou mooier als je als ervaringsdeskundige andere mensen kunt gaan helpen. Daarbij heb ik al van kleins af aan een voorliefde voor schoenen, mijn oom was schoenmaker en had een schoenwinkel aan huis. Ik was altijd tussen de schoenen te vinden als we daar op visite waren.

Het werk bij Oosterbaan is enorm veelzijdig, ik krijg hier de kans om enorm veel te leren en mezelf te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik deel uit mag maken van het fijne team!

Groetjes Monique

"Werken bij Oosterbaan is enorm veelzijdig!"