Oosterbaan Alkmaar biedt oplossingen voor alle voetproblemen. Deze oplossingen kunnen in diverse vormen voorkomen zoals inlegzooltjes, orthopedische schoenen of aangepaste schoenen.

Oosterbaan Alkmaar biedt oplossingen voor alle voetproblemen.

Deze oplossingen kunnen in diverse vormen voorkomen zoals inlegzooltjes, orthopedische schoenen of aangepaste schoenen. In onze winkel in Alkmaar hebben wij diverse schoenen van FinnComfort in de collectie.

Optimale pasvorm

Met FinnComfort bent u verzekert van schoenen met de optimale pasvorm. De schoenen van FinnComfort zijn gebaseerd op medische inzichten en zorgen voor een natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoenen hebben een verwisselbaar voetbed en zijn schokabsorberend, hierdoor krijgt uw voet de beste ondersteuning.

Bij Oosterbaan Alkmaar kunnen wij orthopedische steunzolen voor u op maat maken. De steunzool wordt volledig naar uw voet gevormd zodat uw schoenen van FinnComfort als gegoten zitten. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de orthopedische steunzool staat in uw poliswaarden, controleer deze goed. De collectie van FinnComfort die Oosterbaan aanbiedt bestaat uit heren- en damesschoenen. De schoenen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn in diverse modellen verkrijgbaar.

FinnComfort dagen bij Oosterbaan

Oosterbaan organiseert diverse keren per jaar FinnComfort dagen. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met de unieke comfort schoenen van FinnComfort. Op 11, 12 en 13 oktober 2016 zijn er weer FinnComfort dagen bij Oosterbaan. U bent tussen 9.00 en 17.30 uur van harte welkom om de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2017 te bekijken. Lees hier meer over de FinnComfort dagen.

Oosterbaan Alkmaar adviseert u graag over welke schoen het beste bij u past. Daarnaast kunnen wij uw voeten opmeten zodat wij precies weten wat goed is voor uw voeten en waar extra ondersteuning nodig is. Neem voor meer informatie contact met ons op.