Finn Comfort heren en dames schoenen zijn te koop bij Oosterbaan.

De comfortabele schoenen van Finn Comfort zorgen ervoor dat uw voeten en lichaam rust krijgen. De schoenen van Finn Comfort hebben een optimale pasvorm, zijn schokabsorberend en zorgen voor een natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoenen worden volledig handgemaakt en bieden uw voeten de perfecte ondersteuning.

Het is gemakkelijk om het voetbed van de Finn-Comfort-schoen te verwijderen, waardoor u uw eigen op maat gemaakte (steun-)zool in de schoen kan leggen. De Finn Comfort schoenen die bij Oosterbaan verkrijgbaar zijn, hebben een eigentijdse uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse modellen.

Finn Comfort dagen

Een aantal keer per jaar organiseren wij de Finn Comfort dagen. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met de unieke comfortabele schoenen van Finn Comfort. Op 18, 19 en 20 oktober zijn er weer Finn Comfort dagen. U bent tussen 9.00 en 17.30 uur welkom bij Oosterbaan Alkmaar aan de Kitmanstraat 1. Op deze dagen staat onze collectie Finn Comfort schoenen centraal en kunt u kennis maken met de comfortschoen. Ook wordt de nieuwste collectie getoond.

Wij zien u graag op 18, 19 of 20 oktober bij Oosterbaan Alkmaar, tot dan!